dona cançó 27 novembre cc albareda barcelona gratuit



Lidia Uve(Música) 
Lidia Uve nace rodeada de música en un pequeño piso del barrio del Carmelo de Barcelona, en el que había un guitarra por habitación y casi por habitante, en la cosecha del ’86. Naciendo en esas circunstancias no es de extrañar que desde bien pequeña utilice la música como su medio de expresión, al principio de la mano de sus hermanos mayores, que le hacían inventarse canciones por diversión y más tarde, sin darse cuenta, se convierte en una necesidad para transmitir sus emociones.
Entre Oriol Barri y ella crean el grupo LíO dónde además de poner la voz, escribe la mayoría de canciones que interpretan, llegando así a la final de la “Battle Band” de Barcelona.
Después de comprobar que su música llega al público y conmueve, decide emprender la aventura en solitario y consigue quedar en los primeros puestos en los concursos más importantes de la zona.
Es en esa temporada cuando empieza a tocar por los locales más emblemáticos de Barcelona y se va dando a conocer en la escena de la ciudad Condal.
Actualmente lleva a cabo un proyecto musical más personal, en el que el repertorio está compuesto únicamente por temas de su autoría, y el proyecto “Standards”, que se presenta en esta web.
Lidia Uve consigue sorprendernos desde la primera nota que entona con su voz. Capaz de arrastrarnos a su mundo, dónde la inocencia convive con la picardía y la madurez vocal no está reñida con su juventud.


Magali Sare(Música)
La Magalí és una noia de 22 anys del Vallès. Ve d'una família de músics i ha estudiat piano, flauta i percussió des de ben petita. De més gran va començar a estudiar cant líric. Més tard, va descobrir el fantàstic món de la composició i dençà que no ha parat d'escriure temes, tant en català com en anglès, que ella mateixa canta i interpreta al piano, a més d'altres peces per a piano sol o piano i cello. Tot i que ha cantat tota la vida, l'any 2013 comença a estudiar Jazz al conservatori superior del Liceu.
Normalment la veiem als escenaris a quartet: Marta Pons al cello, Vic Moliner al contrabaix, Arnau Figueres a les percussions i ella a la veu i al piano. A vegades actua només a dúo, amb la seva bona amiga cellista, la qual l'ha acompanyada des dels inicis.
Arran de les variades influències musicals que ha rebut, la Magalí té un estil bastant propi: mescla elements del jazz amb d'altres de la música clàssica, però sempre amb la senzillesa del pop.
La Magalí té un estil bastant propi: mescla elements del jazz amb d'altres de la música clàssica, però sempre amb la senzillesa del pop.https://www.youtube.com/watch?v=57alSxVG6hghttps://www.youtube.com/watch?v=okkcXVp5R8Y


Cris Serrat(Cuentacuentos)
Els Contes i jo

Potser hi va haver una vegada, però no la recordo com si fos única. De petita que m’ha agradat molt llegir. He gaudit de cadascun dels llibres, submergint-me en les històries com si les pogués viure en la meva pell, a través de cada mot, de cada imatge imaginada, de cada emoció sentida. Imatges i paraules que m’han corprès, ja fossin llegides o escoltades, fins a atrapar-me en aquest món de fantasia i llum.

Alhora, tampoc no tinc memòria del primer cop que vaig començar a escriure pensaments, poemes, petites històries, diaris personals… escriure és com respirar, inevitable, espontani, necessari, vital.

La lectura i l’escriptura em vam portar a fer de periodista, per explicar històries, relats de la vida dels altres. I, poc a poc, el teatre i la narració oral van fer-se presents i, entremaliats, s’han fet espai per fer-me descobrir el plaer de la pròpia parla i el llenguatge del cos.

Jo, ara, sóc narradora, i navego a través de les paraules que he llegit, he sentit, he somiat o he escrit, transformant la meva vida (i, si volen, la dels altres) gràcies a la realitat que imaginen els contes.
I, al mateix temps, els contes, com les arrels dels arbres, també han pres possessió i protagonisme de la meva feina com a coach i terapeuta, ensenyant-me tota la saviesa, tots els aprenentatges que, de la pròpia vida, s’hi poden fer. I es així, com, a través de la història escrita i narrada, jo em conec i m’aprenc cada dia i també acompanyo a les persones que tenen el coratge de conèixer-se i aprendre a decidir com volen viure, sentir i desenvolupar-se dins del propi conte que protagonitzen i que és, la seva vida.


Alicia Martel(Presentadora y música)
Creadora del 'Dona cançó' compositora, cantant i actriu ens durà algunes de les seves cançons. “Las canciones tienen un tratamiento íntimo donde la influencia de mis trabajos en bandas sonoras y en composición intimista se dejan ver abiertamente. La imagen será música, la tecnología será un instrumento, y todo se entremezclará de forma orgánica.”http://www.youtube.com/watch?v=3hDe9tyjWds