14 15 noviembre fira economia feminista

Finalment, ja tenim Fira d’Economia Feminista 2014 !!!! 
Una fira que vol ser un espai de trobada on posar en comú, crear i promoure relacions econòmiques feministes. Pensem l’economia en un sentit ampli, com totes aquelles relacions que establim entre nosaltres i amb el medi per  assolir unes vides dignes. Formes de producció, distribució i consum que parteixen de les nostres necessitats i desitjos; relacions de treball que defugen de les desigualtats i les relacions de poder, que es basen en la reciprocitat, la solidaritat i el suport mutu. 
La Fira es celebrarà al Novembre, el divendres 14 (inauguració a les 19,00 amb l'Amaia Pérez Orozco)  i el dissabte 15, a l’espai veïnal autogestionat de Can Batlló, situat a la plaça Pelleria (carrer Constitució, 19, cantonada Mossèn Amadeu Oller), al barri de Sants de Barcelona. El 15 i des de les 11 del matí a les 8 del vespre, la Fira omplirà Can Batlló de tallers, xerrades, debats, presentacions d’experiències i tenderolada de col·lectius i projectes d’economia col·laborativa, informal i cooperativa. Un espai obert a tots i totes per repensar i transformar les nostres relacions econòmiques des dels feminismes.(http://firaeconomiafeminista.wordpress.com/).
Si amb els vostres projectes feministes voleu formar part de la Fira  i/o participar de la Tenderolada us podeu inscriure a la web. TENIU TEMPS FINS AL 5 DE NOVEMBRE

Esperem que us animeu a participar i us demanem un cop de mà amb la difusió i l'autogestió de la fira!
Us hi esperem! 




--
--
Secretaria
Ca la Dona

Ripoll, 25 / 08002 Barcelona
tel. 934127161
www.caladona.org / info@caladona.org
@caladona / facebook: caladona

Desde 1987, un espai de dones i per a dones

*Us informem que les vostres dades consten en un fitxer anomenat `Adreces electròniques´.
Podeu exercir-ne el dret d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, adreçant-vos a la secretaria de Ca la Dona

Feministes Indignades
Assemblea feminista creada a l'acampada de la Plç. Catalunya i vinculada al moviment 15M