Translate

Walking Gallery 1 de diciembre 2012

Walking Gallery es ya un movimiento consolidado!
Gracias a todos los artistas que cada día se atreven a dar un paso más!!


Seguimos creciendo!!!!
El dia 1 de Diciembre llenaremos las calles de nuestras ciudades con mucho color y sobretodo con MUCHO ARTE!

9 ciudades del mundo se unen simultáneamente al movimiento!

Barcelona! Madrid! Bilbao! Zaragoza! Buenos Aires! Sao Paulo! Montevideo! Avilés! Santiago de Compostela!

El Arte está más vivo que nunca!
El Arte sale a la calle!

www.walkinggallery.com

Convocatorias:

Barcelona: 12.00h. 
Plza. Cataluña 


Madrid: 12.00h. 
Puerta del Sol, Oso y el Magroño

Bilbao: 12.00h. 
Punto de encuentro a concretar

Zaragoza: 12.00h. 
Cañones del Corte Inglés (Paseo Sagasta)

Buenos Aires: 14:00h. 
Punto de encuentro a concretar

Sao Paulo: 14:00h.
Punto de encuentro a concretar

Avilés: 12:00h.
Calle Palacio Valdés

Santiago de Compostela: 12:00h.
Punto de encuentro a concretar

**********************************


"Así como el arte está en plena evolución, las galerías de arte también deben estarlo. Y es por eso que aparece Walking Gallery, una sala de arte sin paredes, sin local y sin edificio, donde los mismos artistas exponen sus trabajos en contextos completamente alternativos, convirtiendo el hecho de exponer arte, en una acción social e innovadora."

¿Qué es Walking Gallery?

Walking Gallery es un movimiento cultural que se identifica con el gesto del artista de transportar su obra por las calles de la ciudad, tanto en grupo como de manera individual. 

¿Como se desarrolla Walking Gallery?

Walking Gallery no es otra cosa que un paseo en grupo con diferentes artistas que llevan a pasear sus obras.

¿Eres artista y quieres participar?

Simplemente debes venir al lugar de la convocatoria, a la hora fijada, con una de tus obras colgada al hombro. 

+info: info@walkinggallery.com

¿De donde surge WG?

WG nació en Barcelona (España) en Abril del año 2009 cuando el artista Jose Puig (Barcelona) dio el primer paseo con su cuadro colgado al hombro con la intención de desarrollar Walking Gallery como movimiento alternativo dentro del mundo del arte.

No more walls!
www.walkinggallery.com

http://vimeo.com/39170682

INFOfans hortera: Seminaris i cròniques. Nous horts i projectes agroecològics. Una revista i un vídeo.

Bon dia!

Aquí us fem arribar un nou INFOfans, amb mooolta informació, algunes activitats ja s'han desenvolupat, però us les fem arribar perquè sàpigueu també les coses que es van fent.

Projecte Grípia: l'Escola de Pagesia i activitat Pastoral obra les incripcions, demà dia 26 és l'últim dia!
I Seminari de Dinamització Local Agroecològica: entre el 14 i el 16 de desembre a Barcelona, per les que estiguieu pensant en dissenyar un projecte en clau agroecològica, o ja ho estigueu fent! El dia 30 de novembre és l'últim dia per inscriure'us!
Portes obertes a l'Hort Comunitari del Clot: el passat 11 de novembre. 
Estrena documental La Kosturica: el passat 15 de novembre es va celebrar la gran estrena mundial d'aquest documental que narra el dia a dia i els pilars polítics d'aquesta experiència agroecològica. 
- ZAD. Crònica de la manifestació i reocupació del 17 de novembre, per defensar aquest espai, amenaçat per la construcció d'un aeroport.
Taller construcció taules de cultiu: va ser ahir a l'hort del xino, amb la col·laboració de Blue Planet.
Semillas de Cambio al Forat; passi del documental, en el marc del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere
Granja gallarets: nova experiència aroecològica, on a una granja familiar del Baix Empodrà tenen més de 600 gallines ponedores d'ous ecològics.
Horts a la Universitat Pablo Oravide; iniciativa d'un grup d'estudiants, on cultivaran uns 1.200 metres quadrats.
Vídeo paper dels Horts Urbans Comunitaris: de la UNED i TV2, narra la història de l'agricultura urbana i el valor i el potencial dels actuals horts urbans a la ciutat de Madrid, de la mà d'agricultores urbanes, activistes, universitaris... 
Coneixes Agro-cultura? La revista de l'associació l'ERA per estar al dia de les novetats al sector agroecològic.

Salut i alternatives agroecològiques!--
Hort (in)dignat de Pl Cat,
sembrant llavors de revolució...
 
Twitter: hortdignebcn
Facebook: Hort Digne Pl Cat

1es Festes Feministes a Sant Andreu de Palomar (1 i 2 de desembre)


Volem saludar-vos de de les Festes Feministes de Sant Andreu, un espai per a DLT (dones, lesbianes i trans) de nova creació. Unes quantes noies ens hem animat a tirar endavant aquest projecte per diverses motivacions tot i que el principal és que desitgem tenir un espai propi durant les festes majors del nostre poble i volem compartir-lo amb vosaltres.

No depenem de la Festa Major Reivindcativa ni de les Festes Alternatives si bé també n’hem format part o algunes encara hi participem, som també autogestinàries i ens hi sentim properes tot i que hem decdit funcionar i organitzar-nos d’una manera diferent i entre nosaltres.

Dissabte 1

17h Taller bastoner 

19:30h Pregó de festes

20h Presentació del certàmen de literatura lèsbica "I visqueren felices"

21h Conte eròtic

21:30h Concert de Son Jarocho amb: "Miel de Atzavara"

23h PD'S Bullangues i Sabotage


Diumenge 2

10h Tallers d'autoconeixement i d'autoestima

14:30h Dinar popular 100% vegetarià

i desprès tarda de cinema feminista!!

Hem programat dos dies d’activitats: 1 i 2 de desembre. Es faran al CSO la Gordísima (c/ Pons i Gallarza, 10). Per a dues d’aquestes activitats necessitem saber quantes persones les farem, així que us demanem que si us interessa, ens envieu un mail per persona a:

festesfeministes (at) gmail.com [Recordem el caràcter no mixte de l'espai]. Data límit d’inscripció 29 de novembre.

Dissabte 1 [17h-18h] Taller de Bastons

(no cal haver-ne fet abans, es vol fer una colla bastonera feminista a BCN. Totes podem!)

Diumenge 2 de [10h-13h] Tallers d’autoconeixement, d’autoestima… (Diversos tallers, trencant els formalismes i experimentant s’hi barrejarà la creació i expressivitat personal i col·lectiva)


El motiu de les preinscripcions és també per a que el taller tingui certa qualitat, establirem un límit de participants. També super important, per a anar bé, serem molt puntuals així que començarem a l’hora i després no s’hi podrà entrar per facilitar que es generi un espai de confiança entre les participants.

Esperem veure-us-hi i passar-nos-ho genial!

Salut!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Per què un espai no mixte a festes?

En un món radicalment masculinitzat, és a base de l’esforç de moltes que es van obrint petites escletxes on les DLT (dones, lesbianes i transexuals) podem capgirar les cartes del joc.


Des d’aquests espais nostres, és des d’on podem conspirar per guanyar la batalla al patriacat. On podem respirar i parlar sense pors. On podem atrevir-nos a donar la nostra opinió evitant que ningú ens interrumpeixi. On podem cuidar-nos i estimar-nos d’altres maneres, sense sentir-nos obligades a seguir el guió que ens fa apendre l’educació conservadora.


Malgrat tenir els nostres espais propis, no vivim alienes a la realitat. Perquè en la quotidianitat de la feina, dels centres educatius, en els espais mixtes des d’on també lliutem o en la família biològica, sovint ens submergim en el món fet per i per als homes blancs i heterosexuals. On també lluitem des d’allà per no ofegar-nos i per evitar que a altres les arrossegui la corrent.


Com les persones de color tenen la necessitat d’ajuntar-se en espais no mixtes per fer-se més fortes o com les treballadores tenim la necessitat de reunir-nos sense patrons. Les DLT tenim la necessitat d’agrupar-nos a voltes sense representants de la nostra opressió. Això no vol dir que neguem als homes a fer un treball sobre sexisme o patriarcat, de fet hi ha molts grups mixtes i no mixtes d’homes que debaten sobre aquests temes i que mereixen el nostre respecte, però això no exclou la nostra necessitat real.


Aquest any, durant les festes de Sant Andreu encendrem espurnes de llum feminista on podràs venir a: escoltar relats eròtics, a ballar cançons interpretades per dones, a menjar, a ballar bastons, a tenir més autoconeixements, veure cinema crític.


Tot això enmig d’un ambient que esperem que et resulti acollidor al CSO la Gordíssima (c/ Pons i Gallarza, 10), els dies 1 i 2 de desembre!!Salut i lluita tu també!!

Acció feminista 25N


Cinc dones feministes són expulsades amb violència del col·legi electoral d’Artur Mas i identificades pels Mossos d’Esquadra
Link del video: http://www.youtube.com/watch?v=mlhIoEkEW_Q&feature=plcp


Barcelona, 25.11.2012 |
Avui, dia 25 de novembre, Dia Internacional contra les violències de gènere, cinc dones feministes han estat expulsades del col·legi electoral d’Artur Mas -mentre aquest votava— per voler visibilitzar les violències patriarcals envers les dones. Amb la boca tapada amb una ‘X’ d’esparadrap i adhesius amb el lema “#25N  també és el dia contra les violències de gènere”, les dones feministes han denunciat la invisibilització soferta arran de les eleccions. Les dones han estat expulsades violentament del col·legi per Mossos d’Esquadra de paisà i sense identificació, un cop a fora han estat encerclades i retingudes durant els 20 minuts que ha durat la identificació. L’actuació violenta de les forces de seguretat ha impedit que la població pogués exercir el seu dret a vot de manera normalitzada.
Aquesta acció ha estat invisibilitzada fins al moment pels mitjans de comunicació, com ha estat passant durant la campanya electoral amb aquest dia. De nou, es relega a una categoria de segona tot allò que té a veure amb les desigualtats de gènere i la lluita contra el sistema patriarcal que agredeix i oprimeix les dones dia rere dia a diferents nivells: econòmic, físic, laboral, sexual, simbòlic, verbal, etc. Es posa de manifest el menyspreu del Govern de la Generalitat, Convergència i Unió i la resta de partits polítics amb representació parlamentària fins al moment envers la violència de gènere.
Les diferents cares de la violència de gènere demostren que no estem parlant ni d’un problema  domèstic ni privat. Sinó que és la conseqüència del sistema capitalisme – patriarcal, que ens oprimeix com a dones. Mentre la classe política professional i masculinitzada  s'omplen la boca i els programes electorals amb la paraula “igualtat”, en la realitat  silencien i perpetuen les violències de gènere com s'ha evidenciat en el dia d'avui.
Ells són els que defensaran la voluntat del poble? Aquesta és la seva democràcia?

Vídeo de la performance de feminismos sol #25Nhttp://bambuser.com/v/3177037


Violencia machista? Autodefensa Feminista.


http://madrid.tomalaplaza.net/2012/11/23/violencia-machista-autodefensa-feminista/

DÍA CONTRA LA VIOLENCIA MACHISTA

#25N #diacontralaviolenciamachista
#ginecracia
www.lutxana.org & www.leslisbcn.tk
MANI 18H CANALETES BARCELONA 25N 2012 DÍA CONTRA LA VIOLENCIA MACHISTA

Sensual 69 Party Sopar espectacle burlesque by AngieOM


Sensual 69 Party
Sopar #espectacle #burlesque by #AngieOM
#tuppersex

a la Taverna, de Badalona
dissabte 24 de novembre 2012

ANGIE OM"
MAGIC BURLESQUE
EROTIC NIGHT AT
"SENSUAL PARTY 69"
¡¡¡UNA NOCHE QUE NO TE PUEDES PERDER!!!
CENA+ TUPPERSEX+ BURLESQUE SHOW
¡¡¡HAZ YA TU RESERVA, PLAZAS LIMITADAS!!!
Puedes reservar haciendo el ingreso de 25 euros en:
Núm de cuenta: Banco Sabadell : 0081-7017-71-0001209927


Demanoenmano mercado itinerante

Demanoenmano es un mercado itinerante, que se celebra de forma mensual en distintas localizaciones de la ciudad de Barcelona. 

Se trata de puestos de exposición o venta, donde los participantes pueden exhibir cualquier tipo de género o actividad. 

Dividido en dos espacios, un primero dedicado al reciclaje, la segunda mano y el vintage, y un segundo para las nuevas creaciones de artesanos, diseñadores, pintores, escultores, ilustradores…abierto también a la presentación y promoción de actividades, entidades, servicios, o cualquier propuesta que quiera darse a conocer.


Demanoenmano es un acto público, de entrada gratuita
Jornadas con talleres, actividades infantiles y música en directo. 


Puedes reservar tu puesto enviando un correo con tus datos a 

demanoenmano.bcn@gmail.comSeminari: El cinema i la història de Catalunya (coordinació i gestió de Drac Mágic)

Drac Màgic informa:

El Museu d'Història de Catalunya organitza el seminari: El cinema i la història de Catalunya

Relacions de conveniència o la conveniència d’unes relacions. Els encontres entre el cinema, la televisió i la història

Dies: 20, 21,22 i 23 de novembre de 2012
Organització: Museu d’Història de Catalunya
Col.labora: Filmoteca de Catalunya
Coordinació i gestió: Drac Màgic

Inscripció gratuïta a: mhc.serveiseducatius@gencat.cat. Places limitades.

Setmana de la història i el cinema, programa

El seminari que es durà a terme al Museu d'Història de Catalunya te l’objectiu d’actualitzar el debat sobre les estratègies que s’articulen en l’actual panorama audiovisual en relació a la representació del passat.
Hi seran presents diferents professionals del camp de l’audiovisual, de la crítica i de la historiografia cinematogràfica que, des de la seva experiència en aquests àmbits, aportaran els elements necessaris per posar al dia un debat tant imprescindible com urgent en benefici de la creació audiovisual i de la pròpia historiografia.
El seminari constarà d’una conferència inaugural a càrrec de Vincent Guigueno centrada en les relacions entre el cinema i la història. Es duran a terme dues taules rodones que es centraran, respectivament, en la ficció històrica i les narratives del cinema i en el cinema documental i el film d’assaig. Per finalitzar, es proposa una conferència de cloenda a càrrec de Kevin Brownlow, centrada en les seves experiències com a historiador del cinema i com a realitzador.
La Filmoteca de Catalunya, al seu torn, proposa incorporar al seminari una selecció d’un conjunt de films programats durant els mateixos dies dins el cicle Contar històries, conèixer la Història.
PROGRAMA
Dimarts, 20 de novembre
18:30h: Conferència inaugural, a càrrec de: Vincent Guigueno.
Dimecres, 21 de novembre
18:30h: Taula rodona: Ficció històrica i narratives del cinema. Coordinació a càrrec de: José Enrique Monterde.
Amb la participació de: Isona Passola, Elisa Garrido i Manuel Huerga.
Dijous, 22 de novembre 
18:30h: Taula rodona: El cinema documental i el film d’assaig. Coordinació a càrrec de: Casimiro Torreiro.
Amb la participació de: Dolors Genovès, Carla Subirana i Cecilia Bartolomé.
Divendres, 23 de novembre
18:30: Conferència de clausura, a càrrec de: Kevin Brownlow.
Setmana de la història i el cinema, programa.

Anar a cicle Contar històries, conèixer la història a la Filmoteca.
Anar a l'oferta escolar de la Setmana del cinema i la història.
Per més informació: www.dracmagic.cat o al telèfon 93 216 00 04


dracmagic.cat
drac.info@dracmagic.cat
C. Sant Pere Mitjà 66
08003 Barcelona
Tel. (+34) 93 216 00 04 

Marxa Mundial de les Dones: inauguració exposició


la Marxa Mundial de les Dones ens proposa una altra exposició.
La inauguració serà aquest dilluns 19 de novembre
Podrem gaudir de l'exposició fins el 15 de desembre.


Cartell: si no el veus, obre l'adjunt...


-- 
CLD+25anys
Secretaria
Ca la Dona
Ja tenim casa!
Ripoll, 25 / 08002 Barcelona 
tel. 934127161
www.caladona.org / info@caladona.org

*Us informem que les vostres dades consten en un fitxer anomenat `Adreces electròniques´. Podeu exercir-ne el dret d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, adreçant-vos a la secretaria de Ca la Dona

Taller: ESTEREOTIPOS TELENOVELAS Y EFECTOS EN LA VIOLENCIA MACHISTA


Invitación:

17 de Noviembre de 10 a 12 pm

Taller dentro de las actividades contra la violencia de Género.


TELENOVELAS: CAMBIAR la TV y sus estereotipos, desactivar la imagen telenovela de la mujer de América Latina . Los estereotipos  y sus efectos para justificar la violencia machistas. La réplica de estos estereotipos en la programación de TV española. 

Inscripción abierta y gratuita.Lugar: Sant Pere més Baix 7 taller • Barcelona • L1 y L4 Urquinaona.

Facilitan el taller: Leticia Cruz y Dinora Velásco

Invita la Platafotma contra la Violencia de Género y
Mujeres Palante 

oncogrrrls Laboratori de dansa i moviment, un trànsit pel càncer de mama


oncogrrrls !!!
Laboratori de dansa i moviment, un trànsit pel càncer de mama

Inici del Laboratori dimecres 21 de novembre

Quan? tots els dimecres de 9’30 a 11h. Vine sempre, o el dia que puguis!!!
On ? CC. Parc Sandaru (c/ Buenaventura Muñoz, 21, L1 Arc de Triomf)
Col·laboració per materials : 15€

Facilitadores: Caro i Marisa (Intervals).
Contacte: intervalsenxarxa@gmail.com
Mòbil: 722 711 618/ 644 315 223


El Laboratori d’Oncogrrls és un espai lúdic on connectar amb els nostres cossos. Amb tècniques de dansa i improvisació treballarem la consciència corporal i la creació col·lectiva per a explorar les transformacions viscudes arrel del trànsit per la malaltia i els seus tractaments.  

Al laboratori investigarem de forma vivencial i incorporada temàtiques relacionades amb la salut i  les polítiques sanitàries, la construcció de la identitat de gènere, la sexualitat, el poder biomèdic i la infantilització del pacient, l’ajustament als canvis corporals... i altres inquietuds que vagin sorgint durant les sessions.  

Durant l’activitat, generarem materials que motivin la reflexió i la creació. Per incorporar dita investigació utlitzarem tècniques de dansa-moviment i de performance, inspirades en la feina dels grups UrBan BUsh Women, Liz Lerman Dance Exchange i d’Anna Halprin, entre d’atres. 

Obert a dones que hagin estat diagnosticades o ho hagin viscut de prop (familiars, membres de xarxes de suport, treballadores de la salut...), així com persones interessades en la temàtica o en la metodologia.


Si voleu participar, escriviu-nos un correu amb les vostres motivacions.

Més informació:
oncogrrrls.wordpress.com
Facebook d’Intervals

FESTIVAL B2B - ANTIC GOES ELECTRIC VOL.V


Festival internacional de música electrónica y artes multimedia con artistas de Berlín y Barcelona, organizado por Antic Teatre y Piatto Forte. 


sábado 17 de noviembre
A partir de las 23h. 
Adriantic - c/ Via Trajana 11, 1r pis, Sant Adrià del Besós. 

Después del éxito del año pasado con Antic Goes Electric Vol.IV y de haber celebrado por primera vez durante el reciente mes de septiembre también el Festival en la ciudad de Berlín, vuelve la quinta edición del Festival que tendrá lugar el 17 de noviembre, en Adriantic. 

Este año, directamente de Berlín contamos con Steve Morell, (responsable del sello independ
iente alemán Pale Music, muy conocido también como productor y remixer, que ha trabajado en colaboración con Nina Hagen y Einstürzende Neubauten y diversos héroes locales de la capital alemana). También de Berlín, Dj Baroxmix, ya conocido por ser residente del Festival en todas sus ediciones, propone una mezcla de italo-disco y electro-old school.

El apoyo local viene de parte de los Djs Carlazz y Jonás. También se podrá ver la performance del artista multidisciplinar Nico Baixas y los visuales de Mademoiselle Oui Oui y de TrashMixer.

Este año, además, el artista Quim Tarrida ha diseñado un ambiente especial para la Fiesta, llamado "Paradise".


A partir de las 23h.
Adriantic - c/ Via Trajana 11, 1r pis, Sant Adrià del Besós.

5€ entrada

Más información:
www.anticteatre.com/B2B / evento facebook: https://www.facebook.com/events/214262185374444/?ref=notif&notif_t=plan_user_invited

almazen noviembre 2012


www.almazen.net Facebook: almazen barcelona
Almazen, Guifré 9 baixos.08001 Barcelona
 
 
Queridísimos Soci@s
Gracias por un lunes histórico en Almazen con la grandísisima Lila Monti!!!!
 
Aquí va el menú de la semana y el adelanto de la que viene!!!!
Os recomendamos que hagáis vuestras reservas cuanto antes, para no quedaros en lista de espera !!!! reservas@almazen.net o llamar al 664277579 (disponible de 12 a 20h)
 
Se avecina el esperado curso de dirección de números de Gorka Ganso, indicadísimo para acabar de atreverte a lanzar tu primer número individual o grupal, así como para acabar de pulir nuevos números y tener la oportunidad de presentarlos en uno de nuestros International Open Mic, el micrófono abierto de Almazen¡!! Más info en:http://www.almazen.net/Almazen.net/taller_Gorka_Ganso.html
 
 
Aquí van las delicatessen de esta semana... Te esperamos!!!
 
Jueves 8 Noviembre 2012 a las 21h:
RESCATE EMOTIVO de Walter Velazquez
Anticipadas socios: 8€. Taquilla: 12€
 
Viernes 9 Noviembre 2012 a las 21h:
SI, PERo NO EXACTAMENTe... de Sandra Rossi
Anticipadas socios: 8€. Taquilla: 12€
 
Sábado 10 Noviembre 2012 a las 21h:
INTERNATIONAL OPEN MIC DE ALMAZEN
Anticipadas socios: 2€. Taquilla 4€
 
Domingo 11 Noviembre 2012 a las 18h:
MALETINA de Les Flufis
Anticipadas socios 5 €. Taquilla: 7€
 
Domingo 11 Noviembre 2012 a las 21h:
DIUMENGES CLOWN, Cabaret Dominguero. ¿¡Quién ha dicho que los domingos son aburridos?!
Anticipadas socios: 5€. Taquilla 7€.
 
 
Y la próxima Semana:
 
Jueves 15 Noviembre 2012 a las 21h:
SIRENAS EN LA DUCHA de Francisco Suárez.
Anticipadas socios:8€. Taquilla 12€.
 
Viernes 16 Noviembre 2012 a las 21h:
90 SEMANAS Y ½ de Cecilia Paganini
Anticipadas socios 8€. Taquilla 12€
 
Sábado 17 Noviembre 2012 a las 21h:
CABARET PERPLEJO presentado por “Renato” Gorka Ganso, Merche 8A, Pannettone Brothers y Walter Garibotto “Timoty Nylon”
Anticipada socios 8€. Taquilla 12 €
 
Domingo 18 de Noviembre de 2012 a las 18h:
SAFARI, de Cía. Passerell.
Anticipadas socios: 5€. Taquilla 7€.
 
 
Más info en www.almazen.net
Facebook: almazen barcelona

Cicle Xerrades Novembre: L’altra salut, cooperativa i autogestionada


En el marc de la campanya Fem-lo comú, per la col·lectivització d'AureaSocial, Iniciem el:

Cicle Xerrades Novembre: L’altra salut, cooperativa i autogestionada

S'inicia el cicle de xerrades aquest proper dijous 8 de novembre a les 19h amb la presència de

COS, Cooperativa de Salut

A COS es parteixen dels principis del cooperativisme i de l’autogestió de la salut. Els valors cooperatius d’ajuda mútua, responsabilitat, democràcia, igualtat, equitat i solidaritat hi són a la base de la seva pràctica.
La iniciativa va sorgir de diferents professionals sanitaris que s'uniren per tal de dur a terme una pràctica transversal i no jeràrquica, anant més enllà de sumar els coneixements d'aquests professionals de diverses disciplines, es busca la seva complementació i convivència treballant de manera integrativa, entent que totes les disciplines de la salut —des de les més ortodoxes fins a aquelles que coneixem com a medicines complementàries o naturals—tenen, en el seu origen, elements comuns.
La cooperativa COS integra una plantilla d’homeòpates, naturòpates, osteòpates, terapeutes en medicina general, medicina tradicional xinesa, teràpia familiar sistèmica, fisioteràpia, drenatge limfàtic i reflexologia podal, així com un equip de docents que fan formació per als usuaris en criança, salut infantil, exploració pediàtrica i preparació per a la maternitat.
A més de la pràctica que realitza la cooperativa COS, la voluntat de COS és teixir economia social i solidària i, per això, també formen part de la Xarxa d’Economia Solidària i de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

Podeu trobar més info de COS a http://www.cos.coop 
Esperem que aquesta sigui una bona oportunitat per conèixer i generar sinèrgies amb altres iniciatives que treballen per l'autogestió de la salut, atenent a la persona com la principal protagonista de les decisions que pugui prendre en relació a la seva pròpia salut i generant relacions horitzontals per a explorar de manera col·lectiva el coneixement sobre la salut.
Us esperem aquest proper dijous a les 19h!
Aureasocial. Fem-lo comú

9 anys Okupando las Ondas Libres RADIO BRONKA_25 Anyos


RADIO BRONKA_25 AnyOS AFILANDO EL DIAL:(1987_2012) 
Rebeldes sin sombra(2003/2012)
*9 anys Okupando las Ondas Libresssss

Ya son 9 anys de este proyecto feminista radiofonico, donde han formado parte importante diversos colectivos, individualidades, proyectos, acciones, y re- acciones.... 
Un Espacio, en el que nos empoderamos y aprendemos juntas, i asi juntas,  seguir echando lenya al fuego..
FUEGO。。 a un sistema, que quiere machacar, aliernar y silenciar....nuestras voces, experiencias y deseos。。。。

No dudes en hacer oir tu Voz con nosotras en el Laberinto Hertz.........
>;)__< Vente a decir la tuya al 9コ Aniversario de Rebeldes sin sombra. 
salut i Rebeldia

Difunde a tus amigxs y afines¡¡¡