8 d'octubre partit de futbol al passeig de gracia

Hola a tots i totes!

Com sabreu el proper dilluns des de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute (PACD) hem preparat una activitat de presentació de la Setmana d'Acció Global contra el Deute. Es tracta d'un partit de futbol... no, no tot és barça-madrid, ni tan sols la roja ... pot haver-hi futbol polític!!!! Vine el dilluns i ho descobriras!!!!

El dilluns 8 a les 19 h ens veiem a Passeig de Gràcia / Gran Via (BCN) per jugar el partit de l'1% vs 99%

DE QUÈ ES TRACTA?
Ocuparem un espai públic simbòlic per jugar un partit de futbol. En el futbol hi ha dos equips, en aquest cas un representa l'1%, la troika, els mercats .. i l'altre el 99%, el poble, un estudiant, una aturada, un jubilat, etc ... Com veureu (o patireu) dilluns, en un partit de futbol com aquest les normes no són iguals per a tothom. Ah! i tenim un trio d'àrbitres d'excepció: han confirmat Lagarde (FMI), Draghi (BCE) i Barroso (UE) ... la mismísima troika!

ET NECESSITEM?
Necessitem ser mooooolta gent per a que el partit/acció funcioni. Necessitem que
- si vols jugar per l'1% vinguis amb camisa i corbata (o similar)
- si vols jugar pel 99% vinguis tal qual
- si no vols jugar vinguis igual pq necessitem públic ... un públic que serà més actiu de l'habitual
- si pots fer fotos o gravar en vídeo, ens aniria de fàbula
- tant si pots venir com si no, no deixis de reenviar aquesta convocatòria a amics, veïnes, companyes de feina, del casal ...

QUÈ HAS DE FER PER PARTICIPAR-HI?
- només has de venir, però ens aniria moooolt bé si ens avises abans, sobretot si vols jugar a futbol, així sabrem amb qui podem comptar i et podrem donar més instruccions (envia un mail a laiolanda.fresnillo@odg.cat confirmant quants podeu venir)

Us esperem dilluns a les 19 h a Passeig de Gràcia / Gran Via

Recordeu que la Setmana del Deute ve carregada d'activitats i que teniu el programa ahttp://auditoriaciudadana.net/2012/09/30/setmana-daccio-global-contra-el-deute-8-15-oct-barcelona/

PACD
www.auditoriaciudadana.net
@AuditoriaBCN
@AuditCiudadana
facebook.com/AuditoriaCiudadanaDeuda