Vols sortir amb mi?



Ens passem la vida fent fila índia per pagar al supermercat, treure diners del caixer, posar benzina; fila índia a l’Inem i al no volem tornar-hi; fila per escalfar el tupper al microones de la feina i fila índia darrere de les pors, esperant el torn per declarar-nos.
 
Doncs ja és hora de sortir enfora de la fila índia; saltar per sobre les alarmes, endur-nos sense pagar uns refrescants xiclets de menta; tapar la matrícula del cotxe i accelerar a la benzinera; dir-li un poema a la funcionària que et tramita l’expedient (a veure si així et fa més cas) i, sobretot, és l’hora de reclamar fogons de veritat als despatxos de l’amor. 

Vols sortir amb mi Fíla índia enfora?
A finals de maig veurà la llum el meu segon llibre de poemes Fila índia enfora, editat per Curbet Edicions, amb il·lustracions d'Alícia Billon. Però a més, m'agradaria acompanyar-lo amb la realitat augmentada de les músiques de Clara Peya (piano), la força de Sílvia Comes (veu) a la cançó dels "Àngels", i un videoclip produït per Korovo Films.

Per fer-ho tot possible, necessito de la teva angelical col·laboració com a micromecenes a Verkami, una plataforma de projectes creatius que ajuda a finançar-los directament gràcies a la suma d’aportacions individuals. Si t'animes a posar-hi el teu granet de sorra, et convertiràs en mecenes i rebràs recompenses exclusives a canvi de les seves aportacions.

Tota la informació del projecte: AQUÍ.

Sé que tu pots ser un dels meus àngels! Tenim 40 dies perquè et creixin les ales i volem plegats/-des!

Manifestat i, si vols, compar(t)eix!

Gràcies pel teu temps!

--
Vols sortir amb mi Fila índia enfora?
Sílvia Bel
a/e: silviabel.f@gmail.com
Mòb. 699807180
http://silviabel.com