Translate

participa a la 1a Fira d'intercanvi de l'Ecoxarxa de Barcelona!18 de setembre, barcelona

inscripció oberta:

18 de setembre. 1a Fira d'intercanvi de l'Ecoxarxa de Barcelona!
Mercat agroecològic i artesanal amb moneda social. Taules d'intercanvi i de serveis cooperatius, tallers, paradetes informatives i activitats artístiques i musicals.
 
L'Ecoxarxa de Barcelona amb el suport d'altres ecoxarxes i de la Cooperativa Integral Catalana convoca a una Fira d'intercanvi amb moneda social, pel 18 de setembre del 2010.
El lloc de la fira serà el Passeig Lluís Companys, al centre de Barcelona. L'horari serà de 10 a 20 hores. Durant el dia hi haurà xerrades, tallers i activitats artístiques, així com un dinar popular preparat amb aliments aportats a la fira.
Aquesta és la primera fira convocada per l'Ecoxarxa de Barcelona, i volem que sigui un gran aconteixement per practicar i visibilitzar alternatives al capitalisme.
La ciutat té una consolidada presència de fires d'intercanvi, mentre que les ecoxarxes han anat impulsant la moneda social en les fires de zones com el Montseny, Osona i el Camp de Tarragona.
Ara és el moment de fer créixer les possibilitats de l'intercanvi barceloní, introduint la moneda social i l'extensió de les ecoxarxes arribant a Barcelona.
Per això convidem a artesans i artesanes, pageses i pagesos, prosumidorxs, cooperativistes i tothom que en vulgui ser partícep a inscriure una parada de productes de primera ma, de segona ma, o també parades de serveis i de caràcter informatiu. Les parades de serveis volem que siguin una novetat en les fires d'intercanvi, així agrupades per temes com els de l'educació, la salut, les reformes a la llar, la informàtica, la comunicació i d'altres, amb les parades per temes podrem visibilitzar fins on arriba la riquesa de les nostres xarxes,
Volem mostrar com l'agroecologia, l'economia solidària, la reutilització, el suport mutuu i l'autogestió, poden confluir per ajudar-nos a cobrir les nostres necessitats bàsiques, fora del capitalisme.
Tu hi pots fer molt!
Inscriure una parada serà gratuit, l'única condició per participar és que a les parades no hi circulin els euros. En lloc d'això s'utilitzaran els Ecos barcelonins, que es podrà aconseguir via d'altres monedes socials d'arreu del territori, o canviant euros.
Les persones i col·lectius que inscriguin parada podran canviar al final de la fira, fins el 80% de la moneda social ingressada aquest dia per euros, la resta l'hauran de convertir en moneda social útil per seguir intercanviant a través del creixent moviment català de monedes socials
Des d'ara i fins el 14 de setembre, s'obre el termini d'inscripció en la fira.
Ompliu el següent formulari per donar-vos d'alta: http://www.podem.cat/fira18setembre
Contacte: Tf 933907236 – 608395987 Barcelona@ecoxarxes.cat

Moldes de caras. Teatre Utopía. SABADO 21 AGOSTO 2010 19h

SABADO 21 AGOSTO 2010 
  • Artista: Jordi Guillemí
  • Espectáculo: Moldes de caras
  • Hora: 19:00 Bar y modelaje
  • Lugar: Utopía, Pujades 280, BCN
  • Sinopsis: Acción desarrollada por el artista residente en Utopía, Jordi Guillemí, en la que se realizarán moldes de distintas partes del cuerpo o objetos de personas que se ofrezcan voluntarias y que preferentemente hayan actuado en el espacio. Después se colgarán boca abajo del techo del bar.
  • Precio: Gratis.
  • Web: http://jguillemi.wordpress.com/about/

envia tu propuesta para actuar en el próximo MAIMAI* 10 del 10 del 10*

leslisbcn* presenta: 

MAIMAI*música + art + improvització

DOMINGO 10 DE OCTUBRE DE 2010
DE 18H A 22H.
TEATRE UTOPIA
C.PUJADES 280, 08019 BARCELONA
metro Poble nou. L4.

ART JAM SESSION ABIERTA A TODO TIPO DE ARTISTAS ESCÉNICOS
MÚSICA EN ACÚSTICO + TEATRO + DANZA + PERFORMANCE + POESIA VISUAL
ARTE EN MOVIMIENTO + PINTURA EN DIRECTO + PROYECCIONES + DJ'S + BODYPAINT, ETC..

ENVIANOS TU PROPUESTA: leslisbcn@gmail.com

leslisbcn.blogspot.com
www.myspace.com/leslisbcn