Girlie Circuit Barcelona el 3 al 9 d'agost*

Girlie Circuit Barcelona el 3 al 9 d'agost*





WATER PARK - Dimarts 3 d'agost, Illa Fantasia. DIA I NIT. 20€
La nostra gairebé mítica festa en un gran parc aquàtic ha deixat petjada en tot el món. Més de 8.000 persones van omplir l'Illa Fantasia l'any passat, convertint el Water Park Day en la festa lèsbica i gai a l'aire lliure més gran d'Europa. Sol, atraccions aquàtiques, música, relax, diversió... Sigui el que sigui el que estàs buscant, aquesta és la festa que ho té tot. No pots perdre-te-la!
DIMECRES 4 D'AGOST, AL RAZZMATAZZ, LEZZGO! 21.30H
(15€, CONCERTS: "LOS SEIS DISA", "LA QUIERO VIVA", + DJ'S.)
OPENING PARTY - Dijous 5 d'agost, WHITE SILK. POBLE ESPANYOL. 15€.
La primera festa del Girlie Circuit ja ha confirmat la seva data. Serà el dimarts 3 d'agost a Barcelona. Les millors dj's, una animació espectacular  i milers d'assistents faran que aquesta festa sigui el millor començament d'un estiu simplement inoblidable.
La festa de blanc del Girlie Circuit transformarà la sala "The One" en una autèntica marea blanca. Prepara't per a vibrar al costat de més de 1.500 noies, les Dj's Angela Doble ela, Lydia Sanz i Núria Scarp i unes performances que et deixaran bocabadat. Pots imaginar-te una manera millor de començar el Girlie Circuit 2010? Recorda vestir de blanc!
LAP DANCE MAIN PARTY - Dissabte 7 d'agost. BROAD BAR (C, ARIBAU). DEEJEYS SET*20€
La "Lapdance Opening Party" promet pujar encara més la temperatura del Girlie Circuit 2010. Imagina una sala de somni i una atmosfera sensual i sofisticada en la qual les ballarines més suggeridores ballaran en les barres al més pur estil pole dance... només per a tu. Tot això acompanyat del millor ambient i de les millors Dj's del moment. La festa central de l'esdeveniment s'ha reinventat per complet! Aquest any t'oferim un espectacle absolutament enlluernador. Shows espectaculars que ni tan sols pots imaginar, més de vint ballarins professionals en escena, dj's i artistes internacionals de primera línia i, per descomptat, la millor producció. Aquesta serà la festa de la qual es parlarà tot l'any. Te la perdràs?
GIRLIE CIRCUIT MAIN PARTY - DISSABTE 8 D'AGOST, DBOY CLUB (PLAÇA URQUINAONA). 20 € ANTICIPADA, 25€ TAQUILLA.La festa central de l'esdeveniment s'ha reinventat per complet! Aquest any t'oferim un espectacle absolutament enlluernador: shows espectaculars que ni tan sols pots imaginar, més de vint ballarines professionals en escena, les millors Dj's i artistes vingudes de tota Europa i, per descomptat, la millor producció. Aquesta serà la festa de la qual es parlarà tot l'any. Te la perdràs?
VIP COCKTAIL - AXEL HOTEL - (AMB ENTADA, PASE VIP, ETC- 21H
GIRLY BEACH OFFICAL MEETING - XIRINGUITO RELEVANT - PLATJA DE LA MAR BELLA (METRO SELVA DE MAR L4, BUS 41) - DJ SET*DE 23H A 02H A.M. FREE. GRATIS.
THE LEGEND CLOSING PARTY - Dilluns 9 d'agost. SITGES, L'ATLANTIDA.20€ A LA PORTA.
La mítica festa per a noies en el beach club més llegendari d'Europa tornarà per a oferir-te una intensa dosi del que més t'agrada: 1 beach club llegendari llest per a celebrar el tancament del major festival lèsbic d'Europa, 10 dj's i artistes, més de 20 ballarines i gogo's, 1 platja meravellosa... i 3.000 noies i dones gaudint juntes d'una nit simplement inoblidable.







Circuit Festival et porta les millors festes de l'estiu... però també les més variades opcions d'oci perquè gaudeixis durant el dia. Durant tota la setmana, Circuit t'oferirà un ampli ventall d'activitats diverses perquè puguis entretenir-te tant de dia com de nit. Si ets un amant de l'art, gaudiràs amb les nostres tres exposicions, ja que aquest any t'oferim una història de l'homosexualitat en imatges, una exposició inspirada en l'estètica del videoclip, una altra sobre les xarxes socials i la seva influència en la societat actual i una mostra de pintura de gran format del controvertit artista canadenc Zachari Logan.
Si ets un dona compromesa, podràs acudir a diverses xerrades sobre temes com la maternitat homoparental, el bullying homofòbic, la repressió LGBT en la dictadura franquista o la prevenció i tractament del VIH en l'actualitat. Per als amants del setè art, oferirem dos cicles de cinema; un centrat en pel·lícules de l'extrem orient i un l'altre en joies del cinema LGBT de tots els temps. Per als que prefereixin el teatre, estrenarem l'obra en castellà "Monólogos de bolleria fina 2", una obra de teatre per al públic lèsbic. També oferirem un cicle de música en directe amb grups novells i, finalment, per a amants de l'esport, una gran activitat col·lectiva de fitness amb fins benèfiques, un taller de defensa personal i un torneig de futbol per a noies, perquè no puguis dir que al Circuit vas moure el teu cos solament en la discoteca.

+INFO:
http://www.circuitfestival.net/web10girlie/ca/main/