Premi a la millor imatge 2009 commemorativa DIA INTERNACIONAL DE LA DONA 8 DE MARÇ 2010

Premi a la millor imatge 2009 commemorativa DIA INTERNACIONAL DE LA DONA 8 DE MARÇ 2010



El lema d'aquesta convocatòria és "Què celebrem cada 8 de març?"
El Jurat ha concedit el guardó 2009 a la proposta presentada per Gina Bailén, que ha presentat una composició basada en icones que representen dones participant en diferents tipus de tasques. El Jurat, format per persones expertes en art i disseny gràfic, ha valorat la capacitat de la imatge guanyadora de reflectir les aportacions de les dones.
La imatge guanyadora es difon amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones en format bàner i amb postals que es distribueixen a través d’ens locals, centres educatius, centres cívics i biblioteques, entre d'altres punts de difusió. El premi està dotat amb 3.000€ i un diploma.
Mencions especials
També s'han concedit dues mencions especials de 500€ cadascuna, als treballs presentats per Marta Porta, i Carme Baltà i José Armando Terrero.
Aquestes iniciatives es troben incloses en els objectius del Pla de polítiques de dones del Govern de la Generalitat de Catalunya 2008-2011 un total de 561 actuacions per incidir en la consecució dels canvis necessaris que han de permetre una relació més equilibrada entre dones i homes en tots els àmbits.


link




bases